Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2016

Έναρξη Μαθημάτων 2017-18Φέτος θα λειτουργούν τα εξής τμήματα:


Δευτέρα/ Τετάρτη/ Παρασκευή 
7 - 8 μμ Έφηβοι
8 - 9.30 μμ Ενήλικες


Το παιδικό τμήμα θα λειτουργεί με ένα τμήμα:

Τρίτη/Πέμπτη,  5 - 6 μμ.Έμφαση θα δοθεί σε ασκήσεις ενδυνάμωσης και διατάσεων για την απόκτηση και τη διατήρηση της αναγκαίας φυσικής κατάστασης απαιραίτητης σε κάθε είδους προπόνηση.


Στον σύλλογό μας διδάσκονται Παραδοσιακές Κινέζικες Μαχητικές Τέχνες (Traditional Chinese Martial Arts - T.C.M.A.). Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στη διδασκαλία των αρχών του κάθε συστήματος και στην απόκτηση δεξιοτήτων από τον μαθητή.

Λειτουργούν τμήματα για εξάσκηση στα παραδοσιακά στυλ του "Αετού" (Eagle Claw Kung Fu) και της "Εσωτερικής Οικογένειας" (Internal Family Boxing) Xing Yi, Tai Ji, Ba Gua, καθώς και αγωνιστικά τμήματα για Κινέζικη Πάλη (Beijing Style Shuai Jiao) και Sanda (Full Contact).

Ο νέος μαθητής συνήθως ξεκινά την μελέτη του στο Κινέζικο  Κουνγκ Φου με τον "Αετό" και το Σινγκ Γι, δυο τέχνες που ταιριάζουν και αλληλοσυμπληρώνονται και οι οποίες επιτρέπουν στον ασκούμενο να αποκτήσει βασικές δεξιότητες. Σε πιο υψηλό επίπεδο συνεχίζει εστιάζοντας περισσότερο σε ότι τον ενδιαφέρει, είτε εμβαθύνοντας στις φόρμες σκιαμαχίας (Taolu) είτε στην απόκτηση μαχητικής ικανότητας (Wu Gong) μέσα από την επαφή με αντίπαλο (Sanda/ Shuai Jiaο).


Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε
με τον εκπαιδευτή του συλλόγου Γιώργο Διβάνη:
email: gdivanity@gmail.com
Τηλ.: 6948804086

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου